MonAug062018

[06 Aug] Πιστοποιητικό στην Επιχειρηματικότητα για Προπτυχιακούς Φοιτητές

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου θα προσφέρει το Πρόγραμμα Σπουδών στην Επιχειρηματικότητα από το Σεπτέμβριο του 2018. Το Πρόγραμμα απευθύνεται στους προπτυχιακούς φοιτητές όλων των κλάδων του Πανεπιστημίου Κύπρου, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το δεύτερο εξάμηνο των σπουδών τους. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει τις σύγχρονες δεξιότητες, γνώσεις, εργαλεία και εμπειρίες σχετικές με την επιχειρηματικότητα (entrepreneurship) και την καινοτομία (innovation). Η επιτυχής συμμετοχή σε αυτό οδηγεί στην απόκτηση του «Πιστοποιητικού στην Επιχειρηματικότητα».

Μέσα από ένα ευέλικτο Πρόγραμμα Σπουδών, αποτελούμενο από μαθήματα, σεμινάρια και εργαστήρια, τα οποία ως επί το πλείστον μπορούν να ληφθούν ως μαθήματα ελεύθερης επιλογής, οι φοιτητές θα μπορούν να:

  • αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο γνώσεων στην επιχειρηματικότητα, συνδυάζοντας ακαδημαϊκά πεδία, συμπεριλαμβανομένων των Ανθρωπιστικών Σπουδών, των Οικονομικών, της Μηχανικής, των Θετικών και Κοινωνικών Επιστημών κ.ά., με βάση τα δικά τους ενδιαφέροντα.

  • εξοικειωθούν με τη δημιουργία και την παρουσίαση επιχειρηματικού πλάνου μέσω της πρακτικής άσκησης και παρουσίασης που απαιτείται από το Πρόγραμμα.

  • λάβουν μέρος σε Διαγωνισμούς Επιχειρηματικότητας, με την κατάλληλη προετοιμασία και καθοδήγηση.

  • δικτυωθούν με φοιτητές, ερευνητές και καθηγητές από διάφορα Τμήματα του Πανεπιστημίου Κύπρου και άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ηλ. Ταχυδρομείο: c4e@ucy.ac.cy 

Τηλ.: 22895110

 

Go to top