WedApr172024

Παραουσιάσεις - Διαγωνσιμός Student Innovators (SINN 2024)

Ο φοιτητικός διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου, Student Innovators -SINN2024 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα 010 Κτήριο ΚΟΔ 07.

Το Student Innovators (Sinn2024) είναι ο εσωτερικός φοιτητικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης.

Ο διαγωνισμός αφορά καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες σε πρώιμο (early stage) στάδιο και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι φοιτητές παρουσιάζουν δημιουργικές ιδέες και καινοτόμες λύσεις σε μια 5-λεπτη δημόσια παρουσίαση (Pitch). Το Sinn 2024 φιλοδοξεί και φέτος να προσελκύσει τις ομάδες φοιτητών που παρακολουθούν τα μαθήματα Επιχειρηματικότητας που δίνονται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας αλλά και όλους τους φοιτητές που ενδιαφέρονται γενικότερα για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Ο διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία για προβολή ιδεών και καινοτομιών που αναπτύσσουν οι φοιτητές μας στο πλαίσιο μαθημάτων, εργασιών κλπ.

Στόχος είναι ο διαγωνισμός αυτός να γίνει βήμα για προβολή ολοένα και καλύτερων ιδεών και καινοτομιών που αναπτύσσουν οι φοιτητές και παράλληλα να ενισχύσει τις προσπάθειες για την δημιουργία μιας σταθερής ροής ‘νέων χαρισματικών επιχειρηματιών’ μέσα από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν: Σκοπιμότητα της ιδέας, Πειστικό και οικονομικά αποδοτικό σχέδιο υλοποίησης, Σύσταση της ομάδας, Δεξιότητες Επικοινωνίας/Παρουσίασης, Κατανόηση της αγοράς και Καινοτομία της ιδέας και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Περισσότερες πληροφορίες για τους στόχους, την διαδικασία και τους συντελεστές του διαγωνισμού, όπως επίσης και για να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, μπορείτε να δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://c4e.org.cy/sinn/

Go to top